Service-on-the-Go

Een zelfbedieningsfunctie om het retourneren en vervangen van jouw apparatuur met een paar klikken te beheren
Met Service-on-the-Go, kun je een retourneerverzoek indienen (een garantieclaim) en daarvoor binnen enkele seconden goedkeuring ontvangen, zonder te hoeven bellen. Ook kun je met een paar klikken een onderdeel van de PV-installatie buiten werking stellen en vervangen, op locatie of vanuit uw kantoor, wanneer je maar wilt.

Een retourneerverzoek indienen

Enphase maakt gebruik van geavanceerde analysetools waarmee 90 % van de garantieclaims met betrekking tot micro-omvormers binnen een minuut kunnen worden goedgekeurd! Met Service-on-the-Go hoef je geen bestelwagen te sturen zonder een goedgekeurde garantieclaim. Zodra de claim is goedgekeurd, kun je jouw ingreep inplannen op basis van de leverdatum van de vervangende onderdelen. Ook kun je het te vervangen onderdeel omruilen met een item uit jouw voorraad de volgende keer dat je op de locatie bent.

Install a replacement

Heb je er genoeg van de klanteservice te bellen om onderdelen buiten werking te stellen en de zonnepanelen van je klant te updaten? Met Service-on-the-Go, geef je aan wat je retourneert, wat je ervoor in de plaats wilt, en je valideert. Klaar is Kees! Alle administratieve rompslomp wordt van je overgenomen.

Hoe krijg je toegang tot Service-on-the-Go?

Je kunt Service-on-the-Go gebruiken vanuit Enlighten op je computer, of met de mobiele Enphase Installer Toolkit -app.

In Enlighten, ga je naar vanuit  het dashboard naar de site waar je aan werkt. Zoek de site vanuit de System Finder widget of open de SYSTEMS tab om de site te vinden.Search for or navigate to system using Enlighten Manager

Klik op de settings tab Setting Icon. Access settings for site in Enlighten ManagerScroll omlaag naar het Self Service panel voor toegang tot de functie.

Service-on-the-Go Enlighten Manager service pane

Zodra een vervanging is goedgekeurd via Service-on-the-Go, programmeert het systeem de verzending voor het vervangingsonderdeel naar de locatie of naar de installateur die voor die locatie staat geregistreerd.

Om te zien hoe je toegang krijgt tot Service-on-the-Go vanuit de Installer Toolkit klik je hier.

Gerelateerde categorieën: Micro-omvormer Software Enlighten Manager