Uw Envoy opnieuw verbinden

Laten we uw Envoy weer online brengen

Voordat we beginnen met het opnieuw aansluiten van uw EMU (Envoy), is het handig om te weten wat het EMU-beeldscherm zal weergeven wanneer het offline is en wanneer het weer is verbonden:

Deze EMU is offline:

Merk op dat de nummers in de linkerhoek van het LCD display beginnen met 169 het apparaat leest -Web.

Deze EMU is verbonden:

Wanneer de EMU met succes is verbonden met Enlighten, zullen de nummers die op het LCD scherm worden weergegeven niet langer beginnen met 169, en zal de tekst in de rechterbovenhoek van het scherm veranderen van -Web naar +Web. (De getallen kunnen afwijken van wat hierboven wordt weergegeven, maar ze zullen niet beginnen met 169.)

Ten eerste, zorg ervoor dat uw EMU aanstaat.

Zorg ervoor dat uw EMU is aangesloten op een stopcontact en dat er tekst op het LCD scherm wordt weergegeven. Als uw EMU is aangesloten, maar geen stroom heeft, trek dan de stekker van uw EMU uit het stopcontact en steek hem vervolgens weer in het stopcontact. Het duurt dan ongeveer drie minuten om volledig opnieuw op te starten. U weet dat de herstart is voltooid wanneer het LCD scherm tussen twee informatieschermen wisselt. In de linkerbovenhoek ziet u een IP-adres (een reeks nummers en punten).

Als uw EMU na het loskoppelen en weer aansluiten van de stekker in het stopcontact niet kan worden opgestart, moet deze wellicht worden vervangen. Neem contact op met de klantenservice voor hulp.

Vertel ons vervolgens wat voor soort connectie uw EMU heeft.

Door naar uw EMU te kijken, kunt u zien hoe deze is verbonden met het internet. Selecteer de optie die overeenkomt met uw EMU uit de onderstaande keuzes:

Mijn EMU heeft Ethernet bruggen:

Ethernet bruggen worden gebruikt wanneer de EMU (Envoy) zich te ver van uw router bevindt om er direct verbinding mee te maken.

Mijn EMU is met ethernet verbonden met een internet router

Mijn EMU is met ethernet verbonden met een Wifi adapter

Ethernet naar Wifi adapters worden gebruikt wanneer de EMU te ver van de router verwijderd is om rechtstreeks via de kabel verbinding te maken. De adapter neemt berichten van de Envoy en stuurt deze draadloos naar uw router.

Kunt u uw EMU (Envoy) niet vinden?

Als u problemen heeft met het vinden van de Envoy van uw systeem, ga dan hier.