Zelfbedieningsretour en -vervanging om u te helpen uw apparaten met slechts een paar klikken te beheren

Een retour aanvragen

Enphase maakt gebruik van geavanceerde analyses om 90% van alle garantieclaims voor micro-omvormers in 60 seconden of minder te autoriseren met behulp van Service-on-the-Go, zodat u nooit meer een technicus hoeft te sturen zonder een goedgekeurde garantieclaim. Zodra uw claim is goedgekeurd, kunt u uw bezoek van de technicus inplannen rond de toegezegde verzenddatum voor het vervangende apparaat of kunt u het apparaat uit uw voorraad vervangen wanneer u de volgende keer ter plaatse bent.

Vervanging installeren

Bent u het zat om de klantenondersteuning van Enphase te moeten bellen om een apparaat buiten gebruik te stellen en de reeks van uw klant bij te werken? Met Service-on-the-Go kunt u het RMA-apparaat en het vervangende apparaat specificeren, op indienen klikken en klaar! Alle administratieve stappen worden voor u geregeld.

Hoe krijg ik toegang tot Service-on-the-Go

U kunt toegang krijgen tot Service-on-the-Go via Enphase Manager Portal op uw computer of via de Enphase-installatie-app (link naar ITK SOTG) op uw mobiele apparaat.

1. Navigeer in het Enphase Installer Portal, vanaf uw dashboard, naar de locatie waar u werkt. Zoek naar de locatie in de System Finder-widget of open uw tabblad 'Systems (Systemen)' om de locatie te vinden.

2. Klik op het tabblad Settings (Instellingen)  of rechtstreeks op 'Initiate Self Service Warranty Claim (Selfservice garantieclaim initiëren)'

3. In het selfservicepaneel heeft u de mogelijkheid om het garantieverzoek in te dienen. Selecteer 'Request Return (Retour aanvragen)'

4. Selecteer naar welk adres de vervanging moet worden verzonden, welk apparaat u wilt verzenden en voer vervolgens een bericht in.

5. Klik op Submit (Indienen).

6. Het systeem zal de aanvraag met een bericht bevestigen.

7. Als het niet automatisch wordt goedgekeurd, zal het ter beoordeling worden opgestuurd en zullen wij binnenkort contact met u opnemen.

Schermafbeelding?

Klik hier voor 'Hoe installeer ik vervanging' (link naar hoe je vervanging installeert)