Wat is vereist om Fase 4 te doorlopen – Gebouwde series?

Begrijp wat de voltooiing van fase 4 - Gebouwde series - van de activeringscontrolelijst betekent

Gebouwde series betekent dat u een virtuele serie gebouwd heeft en dat de serienummers van micro-omvormers toegewezen zijn aan hun locatie in de serie.

Door gebruik te maken van de Seriebouwer in Enlighten of door gebruik te maken van de Enphase Installer Toolkit iOS-applicatie met de ArrayGun-scanner, kunt u de virtuele serie definiëren en serienummers toewijzen.

Scrol naar beneden naar Seriebouwer in het Activeringsformulier en klik op Seriebouwer openen om de Seriebouwer in Enlighten te gebruiken.

Volg de instructies op het scherm om de serielay-out te definiëren en om een serienummer van een micro-omvormer aan de juiste locatie toe te wijzen.