Wat is een Demonstratiegebruiker van Enlighten Manager?

Begrijp het doel van de Demonstratiegebruiker van Enlighten Manager en hoe installateurs hier voordeel van hebben

Als een Enphase-installateur is het nuttig om een Demonstratiegebruiker in te stellen om de voordelen van de bewakingsmogelijkheden van Enlighten Manager te tonen. Creëer een Demonstratiegebruiker voor uw bedrijf en deel de aanmeldinformatie met diegenen die geïnteresseerd zijn om Enlighten Manager te bekijken:

Een Demonstratiegebruiker kan al uw bedrijfssystemen zien die aan de criteria voldoen voor weergave op de installateur-referentielijst. Voor elk van deze systemen kan een demonstratiegebruiker het volgende zien: de serieweergave, de energie- en stroomproductiegrafiek, rapporten, apparatenlijst, storingen, systeemoverzicht en het tabblad instellingen. Demonstratiegebruikers kunnen gegevens op systeemniveau en op moduleniveau zien.

Een Demonstratiegebruiker kan geen systemen zien waarvan de eigenaren ervoor gekozen hebben ze niet openbaar met hen te delen, geen systeemgegevens wijzigen of accountinformatie bijwerken zoals een e-mailadres of wachtwoord.

Indien u graag wilt dat bezoekers van uw website Enlighten Manager zien, publiceert u een koppeling naar de aanmeldpagina van Enlighten, samen met het e-mailadres en het wachtwoord van de demonstratiegebruiker van uw bedrijf.

U heeft een geldig e-mailadres nodig om een Demonstratiegebruiker aan te maken. Volg de instructies voor het toevoegen van een nieuwe gebruiker hier. Enphase suggereert dat u een algemeen e-mailadres voor uw bedrijf aanmaakt (zoals demo@joesolar.com) om als aanmelding te gebruiken voor uw Demonstratiegebruiker. Uw bedrijfsbeheerder kan het e-mailadres of wachtwoord opnieuw instellen indien dat nodig is.