Waar kan ik mijn gebruikers-id en de locatie-id van het systeem vinden?

Meer informatie over hoe u uw gebruikers-id en locatie-id kunt vinden in Enlighten.

Zorg ervoor dat u uw gebruikers-id en de locatie-id bij de hand hebt wanneer u contact opneemt met de Enphase-klantenondersteuning. Op deze manier kunnen we sneller en efficiënter op uw vraag reageren. De klantenondersteuning gebruikt deze id's om uzelf, uw bedrijf en de betreffende locatie te identificeren.

U kunt uw gebruikers-id en de locatie-id's van de systemen die u beheert, vinden op de Enlighten-ondersteuningspagina.

Als u vijf of minder systemen beheert, worden de locatie-id's automatisch weergegeven.

Als u meer dan vijf systemen beheert, moet u de naam van een systeem invoeren in het zoekveld. Enlighten geeft een lijst weer met de overeenkomende systeemnamen en locatie-id's.

In dit voorbeeld is 22222 de locatie-id van Woning 2.