Is uw Envoy vervangen?

U moet ons wat informatie sturen zodat wij uw systeem kunnen updaten

Als uw Envoy onlangs is vervangen, moet uw nieuwe Envoy worden gekoppeld aan uw MyEnlighten-account, zodat u bijgewerkte gegevens kunt zien en de "Systeem rapporteert niet" statusindicator van uw account kunt wissen.

Neem contact op met de klantenservice van Enphase via (877) 797-4743 en geef de volgende informatie:

1. Uw site ID of het serienummer van uw oude Envoy

Hulp nodig bij het vinden van uw site ID? Hier is hoe u het kunt vinden

2. Het serienummer van uw nieuwe Envoy

Als u het serienummer van uw nieuwe Envoy niet weet, kunt u het op uw Envoy-apparaat vinden of u kunt contact opnemen met uw installateur voor hulp.