Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Ontdek hoe u het wachtwoord van een account wijzigt
  1. Klik op de pijl van het vervolgkeuzemenu naast Aangemeld als… en kies Instellingen.
  2. Klik onder Uw informatie op Wachtwoord wijzigen.
  3. Voer uw Nieuw wachtwoord in en herhaal dit in Nieuw wachtwoord opnieuw invoeren. Uw wachtwoord moet ten minste bestaan uit zes tekens en een nummer (1, 2, 3…) of een speciaal teken (zoals #, $, %) bevatten.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan. MyEnlighten bevestigt de wijziging van uw wachtwoord.
  5. Klik op Terug om terug te keren naar de hoofdpagina van MyEnlighten.
Gerelateerde categorieën: MyEnlighten