Hoe stel ik een kioskweergave in voor een systeem?

Bekijk hoe u verschillende weergaves selecteert om uw systeem in Enlighten te bewaken.

Enlighten biedt een systeemoverzicht voor openbare weergave of promotie genaamd Kioskweergave.

Uw schermweergave in Kioskweergave wijzigen:

1. selecteer het tabblad Instellingen;
  2. scrol naar beneden naar het deelvenster Instellingen weergeven;
  3. vink aan wat u wilt laten zien en vink uit wat u niet wilt laten zien; klik op Bewerken om de beschrijving of foto's te wijzigen;
  4. klik op Opslaan.

Overschakelen op de Kioskweergave:

1. selecteer het tabblad Systeemoverzicht;
  2. scrol naar de onderkant van het scherm en klik op de link Kioskweergave;

Enlighten verwijdert de bovenste navigatietabbladen en toont de inhoud als een diavoorstelling.

Klik op Normale weergave om terug te keren naar de weergave met de navigatietabbladen.