Hoe sla ik een zoekopdracht op in de Systemenlijst?

Kom meer te weten over het gebruik van uw Enlighten-systemenlijst

Met de functie Opgeslagen zoekopdracht kunt u aangepaste weergaven van uw Systemenlijst opslaan. U kunt bijvoorbeeld een zoekopdracht gebaseerd op numerieke waarden opslaan, zoals een lijst van systemen met een hogere energieproductie dan 100 MWh. U kunt ook een bepaalde weergave van de Systemenlijst opslaan, zoals een lijst gesorteerd op de laatste installatiedatum.

Een zoekopdracht opslaan

Een zoekopdracht opslaan nadat u de weergave van de Systemenlijst gefilterd of aangepast heeft:

1. klik op het pictogram Ster om het menu Opgeslagen zoekopdrachten te openen;
  2. voer de naam van uw opgeslagen zoekopdracht in en klik op het pictogram Toevoegen

Een opgeslagen zoekopdracht bekijken

Klik om een eerder opgeslagen zoekopdracht te bekijken op het pictogram van de ster en selecteer de opgeslagen zoekopdracht die u wilt bekijken.

Om de naam van een opgeslagen zoekopdracht te wijzigen, of om een opgeslagen zoekopdracht te verwijderen, gaat u met de muis over de zoeknaam in het menu Opgeslagen zoekopdracht.

• Klik op het pictogram van het potlood naast de naam om de naam te wijzigen.
  • Klik op het pictogram van de prullenbak naast de naam om de naam te verwijderen.