Hoe kan ik standaardvoorkeuren instellen voor de weergave en grafiek?

Meer informatie over hoe u de instellingen voor het weergeven van systeemgegevens in Enlighten kunt aanpassen

Enlighten geeft standaard het scherm Energie: vandaag in het scherm Weergave weer en het scherm Stroom: afgelopen 7 dagen in het scherm Grafiek. Als u wijzigingen in deze standaardinstellingen aanbrengt, worden deze door Enlighten opgeslagen en toegepast wanneer u naar het systeem terugkeert via dezelfde computer en browser.

Opmerking: als u Enlighten gebruikt voor toegang tot meerdere systemen, worden wijzigingen alleen opgeslagen voor het laatste systeem dat u hebt bezocht. De overige systemen keren terug naar de standaardinstellingen.