Hoe kan ik een verloopanimatie weergeven van de systeemstroomproductie?

Meer informatie over het weergeven van een verloopanimatie van stroomproductie in Enlighten Manager

De standaard Enlighten-systeemweergave geeft de energieproductie voor de huidige dag weer.

Als u een verloopanimatie van de stroomproductie wilt weergeven, klikt u op Energie/Stroom in de vervolgkeuzelijst. Selecteer onder Stroom het gewenste datumbereik voor de verloopanimatie. U kunt Vandaag, Afgelopen 7 dagen of een aangepast datumbereik van maximaal 7 dagen selecteren.

Gebruik de bedieningselementen onder aan het scherm om het afspelen van de animatie te pauzeren, om deze te herhalen of om de afspeelsnelheid van de animatie te wijzigen.