Hoe kan ik de welkomstmail aanpassen die mijn klanten ontvangen?

Ontdek hoe u uw bedrijfsgegevens toevoegt en het bericht aanpast dat uw klanten ontvangen wanneer ze toegang krijgen tot Enlighten.

De Enlighten-manager van uw bedrijf kan de welkomstmail die naar nieuwe klanten wordt verzonden, aanpassen met een persoonlijk bericht van uw bedrijf.

U voegt als volgt een aangepast bericht aan de welkomstmail toe:

1. Selecteer het tabblad Account.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Bedrijfsinformatie.

1. Scrol naar beneden naar het deelvenster Welkomstbericht voor klanten en klik op Bewerken.

1. Typ het bericht in het weergegeven gebied. U kunt ook een koppeling naar uw website invoegen of contactgegevens van het bedrijf opgeven. Als u een bedrijfslogo hebt geüpload, schakelt u het selectievakje in om het logo in de e-mail in te voegen, naast uw bericht.

2. Klik op Wijzigingen opslaan.
  3. Als u wilt zien hoe uw bericht wordt weergegeven in de e-mail die uw klanten ontvangen, klikt u op Voorbeeld welkomstbericht voor klanten.