Wat is vereist om fase 3 te doorlopen – Systeemwerking geverifieerd?

Lees hoe fase 3 van de activeringscontrolelijst - Systeemwerking geverifieerd - werkt

Systeemwerking geverifieerd betekent dat:

• de Envoy het verwachte aantal micro-omvormers gedetecteerd heeft, gebaseerd op het ingevoerde aantal in Totaal aantal zonnepaneelmodules;
  • de Envoy en micro-omvormers werken zoals verwacht wordt;
  • het systeem energie geproduceerd heeft.

Als u van mening bent dat het systeem Fase 3 – Systeemwerking geverifieerd had moeten doorlopen maar dit niet heeft gedaan, probeer dan het volgende:

• Controleer het aantal micro-omvormers op het lcd-scherm van de Envoy. Raadpleeg de handleiding van de Envoy voor probleemoplossingsstappen indien het weergegeven aantal niet overeenkomt met het aantal geïnstalleerde micro-omvormers.
  • Zorg ervoor dat de Envoy rapporteert aan Enlighten (aangegeven door +Web op het lcd-scherm). Indien op het scherm –Web weergegeven wordt, probeer dan de stappen die hier beschreven staan om de verbinding tussen de Envoy en Enlighten te herstellen.
  • Indien op het lcd-scherm van de Envoy het verwachte aantal micro-omvormers en +Web weergegeven wordt, controleer dan de status van de micro-omvormers in de lijst met Apparaten in Enlighten. Indien er storingen zijn bij een micro-omvormer, raadpleeg dan de Installateurshandleiding voor probleemoplossing bij een Enphase-systeem voor probleemoplossingsstappen.

Als u deze handelingen geprobeerd heeft en het systeem doorloopt Systeemwerking geverifieerd niet, neem dan contact op met de klantenondersteuning van Enphase.