Wat is de instelling Toestemming om te gebruiken?

Lees meer over wat de instellingen in Enlighten betekenen en hoe ze werken.

Met de instelling Toestemming om te gebruiken kunt u het aangeven als een systeem toestemming heeft gekregen om te werken. U kunt deze instelling ook gebruiken om aan te geven dat een systeem niet werkzaam is.

Een systeem wordt standaard geacht werkzaam te zijn vanaf de datum dat Enlighten het eerste rapport van energiewinning ontving van de Envoy. De installateur of de systeemeigenaar kan deze datum wijzigen om de onderlinge verbindingsdatum weer te geven (de datum waarop het systeem startte met de goedkeuring van het energiebedrijf). Dit is nuttig in gevallen waarbij de goedkeuring van het energiebedrijf achterblijft op de installatie en het systeem gedurende een bepaalde periode uitgeschakeld moet zijn.

Om de levensduurschattingen en de productiedrempel correct te berekenen is het belangrijk de actuele verbindingsdatum te geven.

De instelling Toestemming om te gebruiken wijzigen:

1. Selecteer het tabblad Instellingen (Setting Icon).
  2. Klik op het veld 'In werking vanaf:' om de kalender weer te geven en een datum te selecteren.
  3. Klik op Opslaan.