Waar vind ik een Gauss-kromme van de systeemproductie?

Meer informatie over weergavemogelijkheden voor Enlighten-grafiek- en weergavefuncties

U kunt Gauss-krommegrafieken gebruiken om de energieproductie in de loop der tijd weer te geven. U kunt de Gauss-kromme weergeven in de schermen Weergave en Grafiek.

Selecteer in het scherm Weergave de optie Stroom: afgelopen 7 dagen  in de vervolgkeuzelijst Energie/stroomproductie. De zevendaagse Gauss-kromme voor stroomproductie wordt weergegeven in de afspeelbalk onder de verloopanimanie voor de serie.

Selecteer in het scherm Grafiek de optie Stroom: afgelopen 7 dagen in de vervolgkeuzelijst Energie/stroomproductie. In de grafiek wordt de zevendaagse Gauss-kromme voor stroomproductie weergegeven.