Waar moet ik heen om arrays te bouwen?

Lees meer over het bouwproces van virtuele arrays met Enlighten

In Array Builder bouwt u virtuele arrays. U kunt een link naar de Array Builder vinden op het formulier Systeemactivering of op de pagina Instellingen (settings_icon).

Scrol op het formulier Systeemactivering naar de onderkant van het scherm om de link naar Array Builder openen te vinden. De link staat rechts van de installatiekaart.
build_arrays_1

Op de instellingspagina kunt u de link naar Array Builder openen boven aan het deelvenster Arraygegevens vinden.
build_arrays_2