Verbinding maken met de Envoy in AP-modus op een Android 9 apparaat

Volg deze stappen als u geen verbinding kunt maken met de Envoy in AP-modus als u op een Android 9 toestel werkt.

U kunt verbinding maken met uw Envoy toestel vanaf een Android smartphone of -tablet (zoals hier getoond in deze video).

Als Android 9 op uw toestel is geïnstalleerd, kan het moeilijk zijn om verbinding te maken met de Envoy in de AP-modus. Als dit gebeurt, zorg er dan voor dat u de laatste versie van de Installer Toolkit app hebt gedownload en schakel mobiele netwerken uit op uw Android telefoon.

Om mobiele netwerken op uw Android telefoon uit te schakelen:

1. Selecteer Netwerk & internet in het menu Instellingen van uw telefoon. (Dit kan een andere naam op uw apparaat hebben. Dit kan bijvoorbeeld worden genoemd als Wi-Fi & internet.)

1. Selecteer onder Netwerk & internet Mobiele netwerk. (Dit kan een andere naam op uw apparaat hebben. Dit kan bijvoorbeeld worden genoemd als SIM & netwerk.)

1. Als Mobiele netwerken is ingeschakeld, schakel met de knop om deze uit te schakelen.

1.  Ga verder met de hier getoonde stappen om uw Android 9 telefoon met de Envoy te verbinden.

OPMERKING: De stappen en de schermen kunnen enigszins verschillen afhankelijk van de Android 9 interface die de fabrikant van uw telefoon levert.

Gerelateerde categorieën: Software Installer Toolkit