Uw LCD Envoy opnieuw aansluiten

Stappen voor het opnieuw verbinden van uw Envoy via Ethernet met Wifi Adapter

Nu we hebben vastgesteld dat uw Envoy is verbonden met het internet via een Ethernet naar Wifi adapter, laten we uw internetverbinding resetten om uw Envoy weer online te krijgen en te rapporteren aan Enlighten..

Volg deze stappen om uw Envoy weer online te krijgen:

1. Volg de instructies van de fabrikant om de adapter in te stellen of te resetten.

2. Houd de Envoy menu knop ingedrukt totdat het Envoy menu op het Envoy LCD scherm verschijnt.

3. Laat de Envoy menu knop los wanneer Krijg Nieuw IP Adres op het LCD scherm verschijnt. (Als u deze optie mist, kunt u de menuopties een tweede keer doorlopen.)

Binnen twee minuten zouden bijgewerkte nummers moeten verschijnen op de bovenste rij van het Envoy LCD scherm.

Controleer of de verbinding succesvol was.

Binnen twee minuten, geeft het Envoy LCD scherm +Web en een bijgewerkte reeks nummers weer?

Als op het scherm +Web verschijnt: Gefeliciteerd! U bent weer online. Uw systeem moet nu opnieuw worden gesynchroniseerd, wat kan variëren van een uur tot een paar dagen, afhankelijk van hoe lang uw systeem offline was. Ga verder met de laatste stap: wat u kunt verwachten als uw Envoy weer is aangesloten op het internet.

Wat te doen als de verbinding niet succesvol is geweest

Als de bijgewerkte nummers niet op het Envoy LCD scherm van de zender verschijnen, moeten alle netwerkapparaten worden geschakeld (schakel de stroom uit en vervolgens weer in) volgens de onderstaande extra stappen:

1. Schakel uw modem en router uit.
  2. Koppel de Envoy los
  3. Koppel de Ethernet naar Wifi adapter los
  4. Zet uw modem aan en wacht 30 seconden.
  5. Zet uw router aan en wacht 30 seconden.
  6. Steek de Wifi adapter in het stopcontact
  7. Steek de stekker van de Envoy in het stopcontact. Wacht tot de opstartprocedure (opstarten) is voltooid. Dit duurt ongeveer 3 minuten.

Controleer of de verbinding succesvol was (opnieuw).

Binnen vijf minuten, geeft het Envoy LCD scherm +Web en een bijgewerkte reeks nummers (die niet met 169 begint) weer?

Als op het scherm +Web verschijnt: Gefeliciteerd! U bent weer online. Uw systeem moet nu opnieuw worden gesynchroniseerd, wat kan variëren van een uur tot een paar dagen, afhankelijk van hoe lang uw systeem offline was. Ga verder met de laatste stap: wat u kunt verwachten als uw Envoy weer is aangesloten op het internet.

Wat te doen als de verbinding niet succesvol is geweest (opnieuw)

Als de verbinding nog steeds niet tot stand is gekomen, moet de adapter mogelijk worden vervangen. Controleer of uw Envoy operationeel is.