Nieuwe micro-omvormers detecteren

Wanneer een nieuw systeem wordt geïnstalleerd of een bestaand systeem wordt uitgebreid, moeten de micro-omvormers door de poort worden gedetecteerd.

Hiervoor hebben we twee methodes:

• Start een PLC-scan naar de poort.
    We gaan naar het tabblad 'Devices (Apparaten)'

We klikken op de poort XXX

Scan voor nieuwe apparaten.

Let op: dit kan ook ter plaatse worden gedaan op de ITK > Stap 2 > Poort > Start PLC-scan of door op de onderste knop van de poort te drukken.

Handmatig voorzien :

Op het tabblad apparaten, onder de lijst met micro-omvormers, kunt u de serienummers invoeren van de apparaten die bij de poort moeten worden voorzien.

De poort waar de micro-omvormers bij moeten worden voorzien, moet worden geselecteerd, en de serienummers van de nieuwe apparaten moeten worden ingevoerd.

Hoe stel ik micro-omvormers buiten dienst

Selecteer de micro-omvormers die niet (meer) tot het systeem behoren en die moeten worden verwijderd of buiten dienst moeten worden gesteld.

Als ze allemaal geselecteerd zijn, kunt u op de knop bovenaan de lijst klikken om ze te verwijderen.