Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Een kort overzicht van hoe u het e-mailadres van uw account bijwerkt of wijzigt.
  1. Selecteer het tabblad Account.
  2. Werk uw e-mailadres bij in het deelvenster Accountgegevens en klik op Accountgegevens opslaan.

3. Enlighten geeft een bericht weer waarin u wordt gevraagd uw e-mailwijziging te bevestigen door op de link te klikken in het bericht dat naar uw nieuwe e-mailadres is gestuurd.

4. Controleer het postvak van uw nieuwe e-mailadres en open het bericht met het onderwerp Bevestig uw nieuwe e-mailadres.
  5. Klik op de link in dat bericht om uw nieuwe e-mailadres te bevestigen.