Hoe werk ik de Envoy-software bij met Enlighten Manager?

Bekijk de stappen over hoe u de Envoy-software bijwerkt via de Enlighten Manager

Gebruik Enlighten Manager om de softwarestatus van de Envoy te controleren. Als een update nodig is, kunt u de Envoy-software met Enlighten Manager bijwerken.

Voer de volgende stappen uit om de softwarestatus te controleren en de Envoy bij te werken:

Als de Envoy-software actueel is, dan laat Enlighten het volgende zien: Uw Envoy-software is up-to-date.

Als de Envoy-software bijgewerkt moet worden, dan laat Enlighten het volgende zien: Er is een software-update beschikbaar voor uw Envoy. Klik op de knop Bijwerken om de software-update te starten.

Als de Envoy-software bijgewerkt wordt, laat Enlighten het volgende zien: Uw Envoy wordt bijgewerkt.

1. Selecteer het tabblad Apparaten.
  2. Klik onder de Envoy-communicatiegatewaylijst op de Envoy die u wenst te controleren.
  3. Scrol naar beneden naar Taken en bekijk de status van de Software-update.