Hoe voeg ik een nieuwe Enlighten-gebruiker toe?

Kom meer te weten over hoe Enlighten-gebruikersprofielen te wijzigen, of hoe nieuwe gebruikers toe te voegen

De beheerder van uw bedrijf kan nieuwe gebruikers toevoegen door deze stappen te volgen:

1. Selecteer het tabblad Account;
  2. Klik op Gebruikers op het linker deelvenster;
  3. Klik op Nieuwe gebruiker toevoegen

4. Voer de gebruikersinformatie in.

Als het bedrijf dat u beheert regiokantoren heeft, wordt het vervolgkeuzemenu Bedrijf weergegeven. Indien u een regiokantoor selecteert, heeft de gebruiker alleen toegang tot die locatie. Indien u het moederbedrijf selecteert, heeft de gebruiker toegang tot alle systemen van het moederbedrijf, en tot alle regiokantoren.

Selecteer een Rol voor de nieuwe gebruiker. Een Gebruiker is een standaard Enlighten-gebruiker, terwijl een Beheerder ook gebruikers en bedrijfsinformatie kan wijzigen. Een Demonstratiegebruiker heeft beperkte rechten. Kom meer te weten over de rol van demonstratiegebruiker.

5. Klik op Gebruiker toevoegen.