Hoe voeg ik een bedrijfslogo toe aan de Enlighten-pagina's van mijn klanten?

Kom meer te weten over hoe u kenmerken van Enlighten-klantenpagina's wijzigt, zoals het toevoegen van een bedrijfslogo

De Enlighten-beheerder van uw bedrijf kan een bedrijfslogo toevoegen dat in Enlighten op de systeempagina's van klanten weergegeven wordt. Als uw beheerder de URL van uw bedrijfswebsite ingevoerd heeft, dan zal het logo met die URL in verbinding staan.

Om een bedrijfslogo toe te voegen (moet door de bedrijfsbeheerder uitgevoerd worden):

1. selecteer het tabblad Account;
  2. klik in het linker deelvenster op Bedrijfsinformatie.
  3. gebruik in het deelvenster Logo aan de rechterkant van de Bedrijfsinformatiepagina de bestandsselector om de afbeelding van uw logo te uploaden. Het logobestand moet een jpeg-, gif- of png-bestand zijn van maximaal 4 MB. Voor de beste resultaten adviseert Enphase een vierkante afbeelding met een doorzichtige achtergrond van minstens 400 pixels breed en 400 pixels hoog.
  4. Om het logo te laten verwijzen naar uw bedrijfswebsite voert u de Website-URL in en klikt u op Wijzigingen opslaan.