Hoe upload ik een achtergrondafbeelding naar de virtuele array?

Ontdek hoe u de voorkeuren voor de virtuele array kunt wijzigen in Enlighten

Gebruik Array Builder om een afbeelding als achtergrond voor uw virtuele array te uploaden.

1. Open Array Builder.
  2. Klik op het pictogram Achtergrond om het deelvenster Achtergrond te openen.
  3. Klik op Uploaden in het deelvenster Achtergrond.
  4. Klik op Bladeren en selecteer vervolgens het bestand om te uploaden. Klik op Afbeelding uploaden wanneer de bestandsnaam naast de knop Bladeren getoond wordt.

Array Builder geeft een bericht weer dat het bestand succesvol geüpload is. Klik op de link array builder om terug te keren naar Array Builder.
  5. Klik op het pictogram Achtergrond om het deelvenster Achtergrond opnieuw te openen, en gebruik vervolgens de hulpmiddelen Opaciteit, Draaien en verplaatsen en Schalen totdat de afbeelding naar wens weergegeven wordt. Klik op OK om het deelvenster Achtergrond te sluiten.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op het pictogram Sluiten om de Array Builder te verlaten.
  8. Klik op Systeem weergeven om een voorbeeld te zien van de virtuele array met de geüploade achtergrondafbeelding, of klik op Sluiten om terug te keren naar het activeringsformulier op de pagina Instellingen.