Hoe stel ik mijn wachtwoord opnieuw in?

Ontvang de stappen om uw Enlighten-wachtwoord te wijzigen of opnieuw in te stellen

Als u aangemeld bent:

1. selecteer het tabblad Account;
  2. klik op Wachtwoord opnieuw instellen in het menu Account;
  3. voer de wachtwoordvelden zoals aangegeven in;
  4. klik op Wachtwoord opnieuw instellen. Enlighten bevestigt de wijziging met het bericht Uw wachtwoord is opnieuw ingesteld.

Als u uw wachtwoord vergeten bent en u zich niet kunt aanmelden, klikt u op de koppeling Uw wachtwoord vergeten? op het Enlighten-aanmeldscherm en volgt u de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Gerelateerde categorieën: Software Enlighten Manager