Hoe stel ik mijn e-mailvoorkeuren in?

Meer informatie over het beheren van de instellingen voor e-mailwaarschuwingen van Enlighten

Enlighten stuurt standaard de volgende e-mailtypen:

• Er worden activeringsmeldingen verzonden wanneer het activeringsproces op het systeem dat door uw bedrijf is geïnstalleerd, is voltooid.
  • Aan het begin van elke maand worden maandoverzichten van de systeemprestaties verzonden voor elk systeem waartoe u toegang hebt.

Wanneer u zich bij Enlighten registreert, kunt u er bovendien voor kiezen nieuwsbrieven, aanbiedingen en enquêtes over producten en services van Enphase te ontvangen.

Volg deze stappen om de standaardinstellingen te wijzigen:

1. Selecteer het tabblad Account.
  2. Scrol naar beneden naar Voorkeuren.
  3. Kies onder Meldingsvoorkeuren de meldingen die u wilt ontvangen.

4. Klik op Meldingsvoorkeuren opslaan.

U kunt ook voor de optie kiezen om waarschuwingse-mails te ontvangen over de systeemstatus en -prestaties. Enlighten verstuurt standaard geen waarschuwingse-mails. Selecteer een van de voorkeuren voor waarschuwingse-mails uit de vervolgkeuzelijst om deze instelling te wijzigen.

U kunt ervoor kiezen meldingen te ontvangen over productiestoringen op systeemniveau of storingen op apparaatniveau. Als u storingen op apparaatniveau kiest, kunnen deze worden ingevoegd in de maandoverzichten van de systeemprestaties, of u kunt ervoor kiezen onmiddellijk een melding te ontvangen voor de volgende storingstypen:

• Storingen met grote gevolgen − deze storingen vallen doorgaans in een van deze drie categorieën:
    • Storingen met betrekking tot de communicatie die normaal gesproken tijdelijk zijn, maar die niet uit zichzelf zijn opgelost en nu de verzameling van systeemdata verstoren
    • Storingen met betrekking tot de productie die normaal gesproken tijdelijk zijn, maar die nu langer dan een dag aanhouden en het grootste deel van het systeem of zelfs het hele systeem beïnvloeden
    • Eerdere storingen met gemiddelde gevolgen die niet uit zichzelf zijn opgelost en nu al meerdere dagen aanhouden
  • Storingen met gemiddelde gevolgen – deze storingen hebben betrekking op de productie en hebben normaal gesproken weinig gevolgen, maar ze zijn nog steeds niet uit zichzelf opgelost en houden nu langer aan dan de gebruikelijke tijd
  • Elke storing (met weinig, gemiddelde of grote gevolgen) – storingen met weinig gevolgen zijn over het algemeen van tijdelijke duur en worden in korte tijd uit zichzelf opgelost

Selecteer een voorkeur voor de waarschuwingse-mail en klik op Meldingsvoorkeuren opslaan.

Nadat u uw voorkeuren voor waarschuwingse-mails hebt ingesteld, kunt u de waarschuwingsvoorkeuren voor afzonderlijke systemen instellen. Klik op Waarschuwingsvoorkeuren weergeven per systeem. Kies een systeem, selecteer uw waarschuwingsvoorkeur en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan.