Hoe sla ik mijn aanmeldingsinformatie op?

Meer informatie over de beschikbare opties voor aanmeldingsinstellingen

Alle webbrowsers die door Enlighten worden ondersteund, kunnen aanmeldingsinformatie voor websites opslaan.

Hier volgen koppelingen naar informatie die beschrijft hoe u uw browser zo kunt instellen dat gebruikersnamen en wachtwoorden voor websites automatisch worden ingevuld.

Google Chrome

Mozilla Firefox

Microsoft Internet Explorer

Apple Safari

Android

Ga op uw iPhone of iPad naar Instellingen > Safari > Wachtwoorden en invullen en stel vervolgens de optie Namen en wachtwoorden in op AAN.