Hoe kan mijn bedrijf toegang tot een systeem aanvragen?

Kom meer te weten over het proces van het verlenen van toegang tot een Enphase-systeem

De Enlighten-beheerder van uw bedrijf kan namens het bedrijf toegang tot een systeem aanvragen. Systeemtoegang aanvragen:

1. selecteer het tabblad Account;
  2. klik op het linker deelvenster op Bedrijfsinformatie;
  3. scrol naar beneden naar het URL-adres in het veld Systeemtoegang aanvragen en kopieer de URL;
  4. stuur de systeemeigenaar een e-mail en voeg de URL toe; vraag de systeemeigenaar op deze link te klikken om uw bedrijf toegang te verlenen tot het systeem.

Eenmaal bevestigd door de eigenaar verschijnt het systeem in de systemenlijst van alle Enlighten-gebruikers binnen uw bedrijf.