Hoe kan ik weergeven bij welke micro-omvormers in mijn systeem er sprake is van problemen?

De prestaties van de afzonderlijke micro-omvormers in uw systeem controleren

Wanneer u een systeem weergeeft, kunt u aan de rechterkant van het scherm op het tabblad Status klikken om het aantal micro-omvormers dat normaal in bedrijf is en het aantal micro-omvormers met storingen weer te geven.

Klik op de storingsberichten in de lijst Status om de pagina Systeemstoringen gefilterd op alle huidige storingen weer te geven.

Klik in de lijst Huidige storingen op een gebeurtenistype voor een micro-omvormer om gedetailleerde informatie weer te geven.

U kunt problemen met micro-omvormers ook identificeren via de pagina Apparaten. Klik boven aan de lijst met micro-omvormers op de knop Status om de lijst te sorteren op de ernst van de storing. Klik vervolgens op het storingsbericht voor een micro-omvormer in de lijst om een lijst met huidige storingen voor de desbetreffende micro-omvormer weer te geven.

Installateurs van zonne-panelen kunnen bovendien de widget Onderhoudswaarschuwingen weergeven op de pagina Dashboard.