Hoe gebruik ik de serieweergave?

Meer informatie over hoe u de serieweergave van Enlighten kunt openen en erin kunt navigeren

De Enlighten-serieweergave biedt een overzicht van de energie- en stroomproductie en de status van de systeemcomponenten.

De standaardweergave geeft de energieproductie voor de huidige dag weer. Gebruik het vervolgkeuzemenu Energie-/stroomproductie om het datumbereik te wijzigen of om over te schakelen naar de verloopanimatie voor stroomproductie.

Enlighten gebruikt een kleurschaal om energie- of stroomproductie weer te geven. De legenda aan de linkerkant van het scherm geeft de productiewaarden aan die worden vertegenwoordigd door de kleuren in de deelvensters.

Getallen in de deelvensters geven de energieproductie per deelvenster aan voor het geselecteerde datumbereik of tijdstipmetingen van stroomproductie tijdens het weergeven van de stroomverloopanimatie. Het getal dat links onder in de hoek wordt weergegeven, geeft de systeemproductie aan.

Klik op een deelvenster om de status en het serienummer van de micro-omvormer weer te geven. Als u op het serienummer klikt, worden op het scherm de productiewaarden voor de geselecteerde micro-omvormer bijgewerkt. Als u op het grafiekpictogram (  ) klikt, wordt het scherm bijgewerkt en wordt de grafiek voor de betreffende micro-omvormer weergegeven.

De schuifregelaar en het overzichtsvenster zijn handig voor het navigeren in omvangrijkere systemen.

Voor omvangrijke systemen (> 600 modules) met meer dan één serie moet u één serie selecteren als u de energieproductie per deelvenster wilt weergeven. Als u één serie wilt selecteren, klikt u op de serie in de kaartweergave of selecteert u deze in het vervolgkeuzemenu.

Wanneer u de verloopanimatie voor stroomproductie weergeeft, zijn er aanvullende bedieningselementen beschikbaar.