Hoe beheer ik de API-instellingen voor mijn systeem?

Lees hoe u de API-instelleingen voor een Enphase-systeem beheert

Een Application Programming Interface (API) biedt een manier voor andere software, zoals een mobiele app, om verbinding te maken met Enlighten en toegang te krijgen tot systeemprestatiegegevens. Standaard staan alle systemen in Enlighten API-toegang tot externe toepassingen toe.

Hoewel dit standaard is ingeschakeld, moet een afzonderlijke toepassing toegang aanvragen en moet de eigenaar van het systeem toegang verlenen voordat die toepassing toegang heeft tot de prestatiegegevens van het systeem. Als eigenaar van het systeem kunt u bepalen of externe toepassingen toegang hebben tot de prestatiegegevens van uw systeem door uw API-instellingen te beheren.

U kunt de API-instellingen voor uw systeem als volgt weergeven:

1. Klik op de pijl van het vervolgkeuzemenu naast Aangemeld als… en kies Instellingen.
  2. Scrol naar beneden naar API-instellingen.

U kunt als volgt toegang tot API in- of uitschakelen:

1. Schakel het selectievakje API-toegang toestaan… uit als u toegang wilt uitschakelen of schakel het vakje in als u API-toegang wilt inschakelen.
    API_MyEnlighten
  2. Klik op Systeem bijwerken.
  3. Klik op Terug om terug te keren naar de hoofdpagina van MyEnlighten.

Om de toepassingen te zien die toegang tot de prestatiegegevens van het systeem hebben, klikt u op Toepassingen met API-toegang weergeven.

Om toegang voor een toepassing in te trekken, klikt u op Toegang intrekken naast de toepassingsnaam. Klik vervolgens op Systeem bijwerken.

Gerelateerde categorieën: MyEnlighten