Hoe verplaats ik een paneel?

Als uw installateur uw virtuele opstelling heeft gebouwd in Enlighten, werden uw panelen geplaatst om de fysieke installatie op uw dak te spiegelen. Wanneer u van mening bent dat dit niet juist is, kan uw installateur u helpen met het bijwerken van uw opstelling.

Als u heeft gekozen voor een upgrade naar Enlighten Manager, heeft u toegang tot de bouw-tool van de opstelling via het tabblad Uw instellingen (het tandwiel-icoon). Als u wilt upgraden naar Enlighten Manager, gaat u naar enphase.com/encare voor meer informatie.

Klik hier om ons via e-mail te bereiken.