Uw Envoy opnieuw verbinden

Stappen voor het herstellen van de verbinding met uw Envoy via een Ethernet-kabel die is aangesloten op uw internet router

We hebben vastgesteld dat uw Envoy rechtstreeks verbonden is met de internet router van uw huis via een Ethernet-kabel. Laten we nu het proces van het herstellen van de verbinding van uw Envoy doorlopen.

Volg deze stappen om uw Envoy weer online te krijgen:

1. Schakel uw modem en router uit.
  2. Als uw Envoy is aangesloten op een stopcontact met een voedingsstekker, trek dan de stekker van de Envoy uit het stopcontact. Als uw Envoy geen voedingsstekker heeft, schakel dan de stroomonderbreker uit. Als u niet zeker weet welke stroomonderbreker voor de Envoy is, neem dan contact op met uw installateur of iemand die vertrouwd is met de elektrische installatie van uw huis.
  3. Zet uw modem aan en wacht 30 seconden.
  4. Zet uw router aan en wacht 30 seconden.
  5. Steek de stekker van de Envoy in het stopcontact of sluit de stroomonderbreker van de Envoy. Wacht tot de opstartprocedure is voltooid. Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Controleer of de verbinding succesvol was.

Brandt de bovenste LED op uw Envoy, naast het wolkenpictogram, stevig groen, zoals de afbeelding hieronder?

Als de bovenste LED groen brandt: Gefeliciteerd! U bent weer online. Uw systeem moet nu opnieuw worden gesynchroniseerd, wat kan variëren van een uur tot een paar dagen, afhankelijk van hoe lang uw systeem offline was. Ga verder met de laatste stap: wat u kunt verwachten als uw Envoy weer is aangesloten op het internet.

Wat te doen als de verbinding niet succesvol is geweest

Als uw Envoy na het volgen van de bovenstaande stappen geen verbinding meer maakt, neem dan contact op met Enphase Klantenservice voor hulp.