Uw Envoy opnieuw verbinden

Uw Envoy opnieuw aansluiten via een cellulaire verbinding

Nu we hebben vastgesteld dat uw Envoy is verbonden met het internet via een cellulaire verbinding, laten we nu de stappen doorlopen om uw Multi-Tech cellulaire modem te resetten en uw Envoy opnieuw aan te sluiten aan Enlighten. Een complete installatiegids voor uw mobiele modem vindt u hier.

Volg deze stappen om uw Envoy weer online te krijgen:

1. Zoek uw Mutli-Tech cellulaire modem.

2. Haal de USB-kabel uit de Envoy

Als uw mobiele modem is aangesloten met een Y-kabel, ontkoppel dan beide USB-aansluitingen. (Het maakt niet uit welke connector in welke USB-poort komt.)

3. Schakel de Envoy uit en vervolgens weer in door de stekker uit het stopcontact te halen en de stekker weer in het stopcontact te steken. Als uw Envoy geen netsnoer heeft, kunt u de Envoy uit- en inschakelen door de stroomonderbreker van de Envoy open en weer dicht te klappen.
  4. Controleer of de modemantenne verticaal georiënteerd is.
  5. Sluit de USB-kabel weer aan op de Envoy. Dit zal de modem van stroom voorzien en ervoor zorgen dat hij zich aansluit bij het (AT&T) cellulaire netwerk.

Controleer of de verbinding succesvol was.

Brandt de bovenste LED op uw Envoy, naast het wolkenpictogram, stevig groen, zoals de afbeelding hieronder?

Als de bovenste LED groen brandt: Gefeliciteerd! U bent weer online. Uw systeem moet nu opnieuw worden gesynchroniseerd, wat kan variëren van een uur tot een paar dagen, afhankelijk van hoe lang uw systeem offline was. Ga verder met de laatste stap: wat u kunt verwachten als uw Envoy weer is aangesloten op het internet.

Wat te doen als de verbinding niet succesvol is geweest

Als u niet in staat bent om een succesvolle verbinding te maken met behulp van de bovenstaande stappen, neem dan contact op met Enphase Klantenservice voor hulp.