Hoe installeer ik vervanging en vervang ik de IQ-gateway?

1. 1. Zoek en selecteer het systeem onder het tabblad 'Systems (Systemen)

2. 1. Open de Enphase-installatie-app 3.0

3. 3. Tik in de systeemlijst op het systeem waarmee u werkt.

4. Let op: U moet toegang hebben tot het systeem alsInstaller (Installateur) of PV maintainer (PV-beheerder).. Klik hier om te leren hoe u toegang aanvraagt. (link naar pagina Hoe vraag ik toegang aan)

5. Scrol naar beneden en selecteer 'Request return and Install replacement (Retour verzoeken en vervanging installeren)' onder het gedeelte Service.

6. 5. Tik op Install Replacement (Vervanging installeren).

7. 6. Voer het serienummer in van het apparaat dat werd vervangen en het serienummer van het vervangende apparaat. Klik vervolgens op Submit (Indienen). Let op: Hierdoor worden de oude serienummers verwijderd, de nieuwe geplaatst en de PV-reeks dienovereenkomstig bijgewerkt.

De IQ-gateway vervangen

1. 1. Tik in de systeemlijst op het systeem waarmee u werkt.

Let op: U moet toegang hebben tot het systeem als Installer (Installateur) of PV maintainer (PV-beheerder).. Klik hier om te leren hoe u toegang aanvraagt. (link naar pagina Hoe vraag ik toegang aan)
  2. 2. Scrol naar beneden en selecteer 'Request return and Install replacement (Retour verzoeken en vervanging installeren)' onder het gedeelte Service.

3. 3. Tik op Replace IQ Gateway (De IQ-gateway vervangen).

4. 4. Zorg ervoor dat de bestaande IQ-gateway is geselecteerd en volg de instructies in stap 1 voordat u op 'Next (Volgende)' tikt.

5. 5. Scan/Voer de nieuwe geïnstalleerde IQ-gateway in bij stap 2 en tik op 'Next (Volgende).

6. 7. In stap 3
    a. a. Maak verbinding met de nieuwe Gateway in AP-modus
    b. b. c. Nadat u heeft bevestigd dat de Gateway verbonden is met Enphase® Installer Platform, koppelt u deze los van de AP-modus
    d. d. Tik op de knop 'Done (Klaar)' om het vervangingsverzoek naar Enphase® Installer Platform te sturen.

Let op: Als er IQ-batterijen zijn geïnstalleerd, moet de software van de poort na deze stap worden bijgewerkt.

Vervanging IQ-batterij