Hvordan overdrager jeg ejerskab af et Enphase-system?

Følg disse trin for at overdrage ejerskab af et Enphase-system.

Hvis du for nyligt har købt et hus eller en bygning med et Enphase-system og gerne vil have ejerskab af systemet, bør du venligst klikke på dette link for at sætte overdragelse af ejerskabsprocessen i gang. Du vil blive bedt om at oprette en Enlighten-konto, hvis du ikke allerede har en. (Når du bliver bedt om at oprette din konto, skal du vælge Andet i Ny Bruger Registreringsfanebladet.)

Når du er logget ind, har du to muligheder: Husejeroverdragelse + Inspektionsrapport ($449) eller blot Husejeroverdragelse ($399).

Husejeroverdragelse vil overdrage produktgarantien til dig, såvel som give dig adgang til systemets konto i Enlighten, det program som overvåger systemets produktions- og helbredstilstand. Derimod giver Inspektionsrapporten dig indblik i det installerede solenergisystems helbred og identificerer problemer, som har brug for din opmærksomhed.

For at anmode om en fortsættelse af dækningen, bedes du venligst færdiggøre transaktionen inden for 30 dage efter, at du har færdiggjort overdragelse af ejerskabsprocessen.